laloca's

Wednesday, January 11, 2012

had a bad injured

teheee..ouchhh sakit pewot...
dear my felo milo lilo love u all..hhmm ahh bored dunno wats wrong with nuffnag i cant access my acc..

Saturday, December 3, 2011

bapak bijak anak cerdik

cilok from   jay 


Ujang merupakan seorang abah yang bijak dan penyayang...., suatu hari anaknya bernama Asey bertanyakan dia mengenai SEKS..

Asey : abah, betul ke make love tu best?

Abah : haah, samalah best macam kamu korek hidung kamu!

Asey : tapi betul ke org pompuan lagi rasa best?

Abah : kalo kamu korek hidung, hidung kamu ke jari kamu yang rasa best?

Asey : tapi kenapa org pompuan tak suka diperkosa?

Abah : kalo kamu jalan2, tetiba ada org nak korek hidung kamu...

kamu suka tak?!

Asey : betul ke tak boleh buat tu masa datang bulan?

Abah : kalo hidung kamu berdarah, kamu nak korek jugak ke?!

Asey : kenapa org lelaki tak suka buat tu pakai kondom?

Abah : kamu suka tak korek hidung masa pakai sarung tangan?!

Asey : waaahhh... abah ni pandailah!

Abah : opkos... :)

Moral Of The Story

- Jawap la secara bijak dengan anak2 anda..
- Bertegur la sesama blogger dengan bijak.., jangan reti kritik jer..('',)
- Beromen memang best...tapi kasi halal dulu ok..



besides , for those yang sedang menjadi bapa becareful and beware of kinda s.e.x question...be smart dont confuse your child with their gender (sex) :P

Monday, November 28, 2011

11.11.11

well a very nice date for a memorable day..
accidently i ve been invite to be a photographer.
its a engagement ceremony for my cousin yan n his beloved fiance din.

















Thursday, June 30, 2011

suasana gambaran hati.

setengah tahun...
pengalaman yang sunguh bermakna buatku..
tidak pernah hati ini merasakan gembira sebelumnya...
sejenak termenung senyuman terukir.
pastikan rasa sayang ini terus mekar..
aku cinta kamu!

Saturday, March 26, 2011

hasil..

i love to edit pic n loveAzizi..
 forget bout that..now i wanna show the result..

tadaa.. btw sape yg ske cilok pasni leya nkletak cop snd,bhd..hhahahahah soweiii..and your welcome.

k.nad~~pic ni aku cilok je then aku edit..hehehe cilok kt ..

ni time kitorg g pd..sem1


gatal
jenjalan..sume pic jenjalan ade kt  fb aku..


adik syg...
my beloved family
time dak2 ni g training futsal..ngeee

IMY...leyazizi

chosen suit..huhuh
19th January ..a lot o f thing happened in january..n it almost ends..
hope u ll never forget me..
uitt how could this be?..we ve got same shirt..lol i miss u too..


19th JANUARY-21st JANUARY 2011

Thursday, March 24, 2011

mrs.Azizi: is that possible?

mrs.Azizi: is that possible?: "is that possible 4 me to keep wearing hijab? am i ready 4 it?"